Min helg.

Nu sitter jag i skolan och gör mina läxor. På måndagar så börjar jag 9.25 men jag är den ända i familjen och eftersom jag bor så långt bort så kan jag inte ta bussen till skolan utan måste fu skjuts hit. Så jag kommer hit ca 1,5 h förtidigt varje måndag... Men det är ett bra tillfälle att göra sina läxor som man glömde i skåpet i fredags.
I helgen har jag fått sova ut! Det har varit så skönt och det var behövligt. På fredagen så gick jag på min första amerikanska fotboll match. Eller jag gick dit men såg inte självaste matchen. Gick runt och pratade mest. Det var roligt men jag och Emma (min värdsyster) åkte hem ganska tidigt. Såg på en film och sedan var det sängdags.
Lörsagen så gick jag och såg på Emmas fotboll (soccer) match. Men innan det så hann vi lite shopping. Det var rea i Ashland så vi passade på. Det blev en klänning och ett par spandex. Har nu köpt tre par spandex. Det är det jag tränar volleyboll i. Efter fotboll matchen så åkte vi och åt glass. Dom har ett glass ställe som jag älskar! Är till och med bättre än ålstens nya ställe!
På kvällen så gick jag, Emma, hennes kompis och hennes kompis mamma på en modevisning. Det var kul. Modevisningen var så där men det var trevligt sällskap och godmat.
Söndag morgon så skypade jag med familjen och sen var det läxor som stod på shemat. Vi tog dock en lunch i Jacksonville. Det var väl min helg. Kommer snart ett inlägg om skolan och hemmet men måste förat ta bilder.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0