Mina sista dagar i New York

Hej, ledsen att jag inte har skrivit tidigare men om jag känner mig rätt så kommer jag inte uppdatera varje dag. Men nu skriver jag i alla fall. Nu är klockan fem på morgonen här… Vaknade ut av air-conditioningen och kan inte stänga av den. Så jag tänkte passa på att blogga lite eftersom internet suger på detta hotell.  Jag ska åka om fyra timmar till flygplatsen som ska ta mig till Oregon. Jag är väldigt taggad men samtidigt lite nervös. För er som inte vet hur jag kommer att bo så kommer ag att bo i en liten stad som heter Talent (fast jag bor lite utanför det). Nära Talent finns det tre andra städer varutav en av dem är lite större (70 000 invånare) med alla affärer och så. Medford heter den. Jag kommer att gå i skola i en annan stad som ligger mellan Medford och Talent. Phoenix. Den fjärde staden i samhället heter Ashland. Min värdefamilj består av en 99:a tjej, en 97: kille och förädlar, är super nöjd. Kunde inte a blivit bättre!

Mina dagar här i New York har varit jätte roliga. Den andra dan så fick vi en heldagsjälva i New York. Vi blev avsläppta vid Rockefeller center vid tio och skulle samlas där vid sex. Det började med att jag och ett stort svenskt gäng skulle till toppen på Rockefeller center men det var för lång kö. Så jag och Louise bestämde att vi dissade dom andra för att själva shoppa. Vi gick hela fith av och ner till den stora Macy’s där den stora Victoria Secret är. Vi kände oss nöjda ganska snabbt så vi passade på att fixa våra naglar. När det kommer till shoppingen för min del så blev det ganska mycket. Men jag är nöjd med allt jag köpte. Det var vår dag i torsdags.

Igår så åkte vi till nöjesfältet Six flags. Det var super kul! Vi åkte vid halv nio och kom fram vid halv tio. Väl där så fick vi köa i en timme eftersom attraktionerna inte öppnar förns vis 10.30. Dom som jag åkte med (Louise, Rebecka, Felicia, Charlie och Gustav) hade ett sådant flyt hela dan. När vi ställde oss i kön var den inte lång men ofta när vii kom tillbaka så hade kön växt. Vi åkte det mesta men inte den brantaste bergodalbanan. Det fanns en trä bana som både jag och Charlie tvekade om vi skulle åka den men när vi väl var där uppe och hade börjat åka såg vi alla hur brant och hög den var. Ingen var beredd på det men när vi kom ner så var vi beredda på att åka igen men kön var för lång. Vi åkte två vatten attraktioner också och vi åkte dom två ggr var. Till slut så var mina skor så blöta att jag lika gärna skulle ha kunnat gå i vatten med dom och shortsen var inte bättre.

Blöta och glada åkte vi hem till hotellet för att packa ihop vid fem. Super roliga dagar här i New York och har skaffat vänner här som jag kommer att ha kontakt med efter. Kommer att bli lite jobbigt att säga hejdå till Louise med tanke på hur bra vi har kommit överens dom här dagarna. Men det ska bli jätte kul att äntligen få träffa familjen och få börja mitt år på riktigt!
 
 
 
 
 
Nicke
2014-08-23 @ 22:52:39

Vad skoj för dig att träffa familjen i USA. Du verkar ha haft det kanonbra i NY.

Gabriel, Hanna, Valmina och Asti
2014-08-25 @ 20:24:39

Låter som du har det väldigt bra :)
Ska bli spännande att följa din blogg!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0