Min helg.

Nu sitter jag i skolan och gör mina läxor. På måndagar så börjar jag 9.25 men jag är den ända i familjen och eftersom jag bor så långt bort så kan jag inte ta bussen till skolan utan måste fu skjuts hit. Så jag kommer hit ca 1,5 h förtidigt varje måndag... Men det är ett bra tillfälle att göra sina läxor som man glömde i skåpet i fredags.
I helgen har jag fått sova ut! Det har varit så skönt och det var behövligt. På fredagen så gick jag på min första amerikanska fotboll match. Eller jag gick dit men såg inte självaste matchen. Gick runt och pratade mest. Det var roligt men jag och Emma (min värdsyster) åkte hem ganska tidigt. Såg på en film och sedan var det sängdags.
Lörsagen så gick jag och såg på Emmas fotboll (soccer) match. Men innan det så hann vi lite shopping. Det var rea i Ashland så vi passade på. Det blev en klänning och ett par spandex. Har nu köpt tre par spandex. Det är det jag tränar volleyboll i. Efter fotboll matchen så åkte vi och åt glass. Dom har ett glass ställe som jag älskar! Är till och med bättre än ålstens nya ställe!
På kvällen så gick jag, Emma, hennes kompis och hennes kompis mamma på en modevisning. Det var kul. Modevisningen var så där men det var trevligt sällskap och godmat.
Söndag morgon så skypade jag med familjen och sen var det läxor som stod på shemat. Vi tog dock en lunch i Jacksonville. Det var väl min helg. Kommer snart ett inlägg om skolan och hemmet men måste förat ta bilder.

De få saker som har hänt

Vardags livet är igång. jag går i skolan och har träning/match varje dag. Har matcher på tisdagar och på torsdagar. Så vi hade en match igår och kommer att ha en imorgon. Jag spelade för första gången igår och vi vann! Matchen började lite senare p.g.a att vi var inlåsta i skolan i två timmar var ut av 40 min var efter skoltid. Mitt i lektionen så sa dom i högtalarna att lärarna skulle låsa sina dörrar och fortsätta med sina lektioner. Sen när vi skulle byta lektion så behövde vi springa så att läraren snabbt kunde låsa in oss. När vi väl fick gå ut fick vi reda på att någon hade ringt in till vår skola och hotat dom. Så ingen kom inn eller ut från vår skol under tiden dom undersökte det hela. Det var tydligen poliser på skolan och nyheterna var där också ett tag. Poliserna var inte en sådan stor grej eftersom vi har tre poliser som har sitt egna kontor i skolan och på lunch rasten åker dom runt i närheten och kollar så att ingen röker eller gör några andra dunheter. Det är lite läskigt men man vänjer sig snabbt. Man vänjer sig till det mästa ganska snabbt här. Tänkte skriva ett inlägglite senare med bilder om skolan och så men jag måste bara ta bilder först, hehe. Händer inte mycket här så det är väl därför jag inte har skrivit så myvket men om ni undrar något så är det bara att fråga och jag kommer att svara ganska snabbt i alla fall. Ska ta och köpa Sims 4 och göra lite läxor men sen är det sängen som gäller! Godnatt.
RSS 2.0