Spirit week och homecoming!

Förra veckan var det spirit week och homecoming. För er som inte vet vad det är så är spirit week en vecka där alla lär ut sig till olika teman varje dag och man kan vinna poäng till sin årskurs. Måndagen var det pyjamas dag, tisdag var det flanell vs. kamouflage. Onsdag var det twin dag och torsdag var det super hjälte vs super skurk. Fredagen bar det olika beroende vilken årkurs man går i men mitt tema var toga. Det är gudinnor och gudar. Alla seniors tog fredagen väldigt seriöst så mina två kompisar kom hem till mig innan skolan började och gjorde iordning oss. Efter det tredje lektionen så spranf alla seniors runt skolan och visade resten av skolan att dom hade bara detta året kvar och vilka som bestämer. Det var super kul och jag missade dessutom ett prov som jag hade missat att plugga till så det passade mig väldigt bra. Fick dock göra det provet på lunchrasten den här veckan.

Veckan avslutades med homecoming på lördagen. På dagen så köpte jag som sista sakerna till kvällen med Emma (min vän, inte min värd syster) och sen åkte v hem till an annan kompis för att göra oss ordning. Efter en middag åkte vi till skolan och dansade tills skolan stängde. Istället för att åka hem och sova åkte vi till ett café och var där en stund. Det var så kul. Alltihopa var så amerikanskt och så kul!   

 
 

Helgen!

Hej, jag lever. Ledsen att jag inte har skrivit men det har varit mycket på gång.  I helgen så var vi på kusten och det var super. Vi kom dit på eftermiddagen. Så fort vi kom dit hoppade vi i vattnet och var där i timmar. Jag och Emma började med att surfa med en bogyboard men dt slutade med att vi alla bara lekte i vattnet. Dock var det super kallt (ca 15 grader) så vi alla hade våtdräkter så att vi inte skulle frysa. När vi var klara med stranden så åkte vi till vårt motel som låg precis vid en jätte fin strand. På morgonen så tog vi en lång promenad på stranden och sen var det dags att åka hem igen. Men på vägen så stannade vi för att titta på en national park där träden var enorma! Det var jätte coolt. Helgen var super lyckad och den här veckan har jag bara fyra skoldagar. Vi är lediga på fredag så vi ska väl försöka att hitta på något vi tjejer. Killarna ska iväg och fiska men som tur för mig så tycker varken Emma eller Ingunn om att fiska. Annars så rullar livet på här borta. Hoppas att ni har det lika bra som jag har det är!

 
 
RSS 2.0