Dagarna rullar på.

Idag är det min första dag med vila vilket passar väldigt bra med tanke på att jag har gått och fått en öroninflammation plus en förkylning. Men förutom det så är livet här borta jätte bra. Kunde inte ha önskat mig en bättre familj och skolan är super. Börjar inte förrns på tisdag men har varit där varje dag i veckan för att träna volleyboll. Jag är nu officiellt med i laget. Dock i det sämsta så det är jag plus massa freshmen men alla är så snälla så det kommer att bli bra. Och jag är inte den sämsta i laget så jag kommer att få spela på matcher och så. Har redan skämt ut mig i laget genom att kasta en boll på en tjej i andra laget. Hehe, men hon tog det bra och alla fick sig ett skratt så det slutade bra iallafall! Det finns tre volleyboll lag. Först så är det dem bästa och dom tränar själva. Sen är det JV och JV2 lagen som tränar tillsammans men är olika lag. Ska träna idag igen från fyra till sex. Ser fram emot det. Imorgon så ska vi ut till floden igen och rafta men den här gången i fyra dagar. Så kommer inte blogga förrns jag har kommit tillbaka och börjat skolan men då lovar jag att det kommer att komma en eller flera bildbomber! Ses nästa tisdag!

Mina första dagar här i Oregon

Hello. Idag har jag fixat väldigt mycket. Köpt abonomang, köpt träningskläder till imorgon då jag ska provspela i volleyboll laget och valt alla mina klasser. Dom klasser jag har valt är Honers international sstudies, Culinary arts 1 (man lagar mat), AP environmental science,  Spanish 1, Pre calculus (matte),English 11 och US history. Det är första halv året. Nästa halv år kommer jag att ha recreational PE iställer för honers international studies och speech & debate istället för Culinary arts 1. Idag är det min andra dag här i Oregon och igår raftade vi hela dan. Jag fick träffa hela släkten som bor här plus några vänner till familjen. Det var en super kul dag och redan på freag så ska vi åka på en fyrdagars tur och rafta. det ska bli jätte kul! Tog inga bilder igår men lovar att jag tar med miig den nästa gång. Börjar skolan nästa tisdag och imorgon ska jag som sagt provspel för volleyboll laget. Träffad några tjejer somspelar redan idag och alla verkar vara super snälla. Så det ska bli roligt att få träffa ännu fler personer. Hoppas att alla har det bra i Sverige, ville bara checka in och säga att allt här är bra och att jag är ok. familjen är toppen likaså deras vänner! Vi hörs senare!

Mina sista dagar i New York

Hej, ledsen att jag inte har skrivit tidigare men om jag känner mig rätt så kommer jag inte uppdatera varje dag. Men nu skriver jag i alla fall. Nu är klockan fem på morgonen här… Vaknade ut av air-conditioningen och kan inte stänga av den. Så jag tänkte passa på att blogga lite eftersom internet suger på detta hotell.  Jag ska åka om fyra timmar till flygplatsen som ska ta mig till Oregon. Jag är väldigt taggad men samtidigt lite nervös. För er som inte vet hur jag kommer att bo så kommer ag att bo i en liten stad som heter Talent (fast jag bor lite utanför det). Nära Talent finns det tre andra städer varutav en av dem är lite större (70 000 invånare) med alla affärer och så. Medford heter den. Jag kommer att gå i skola i en annan stad som ligger mellan Medford och Talent. Phoenix. Den fjärde staden i samhället heter Ashland. Min värdefamilj består av en 99:a tjej, en 97: kille och förädlar, är super nöjd. Kunde inte a blivit bättre!

Mina dagar här i New York har varit jätte roliga. Den andra dan så fick vi en heldagsjälva i New York. Vi blev avsläppta vid Rockefeller center vid tio och skulle samlas där vid sex. Det började med att jag och ett stort svenskt gäng skulle till toppen på Rockefeller center men det var för lång kö. Så jag och Louise bestämde att vi dissade dom andra för att själva shoppa. Vi gick hela fith av och ner till den stora Macy’s där den stora Victoria Secret är. Vi kände oss nöjda ganska snabbt så vi passade på att fixa våra naglar. När det kommer till shoppingen för min del så blev det ganska mycket. Men jag är nöjd med allt jag köpte. Det var vår dag i torsdags.

Igår så åkte vi till nöjesfältet Six flags. Det var super kul! Vi åkte vid halv nio och kom fram vid halv tio. Väl där så fick vi köa i en timme eftersom attraktionerna inte öppnar förns vis 10.30. Dom som jag åkte med (Louise, Rebecka, Felicia, Charlie och Gustav) hade ett sådant flyt hela dan. När vi ställde oss i kön var den inte lång men ofta när vii kom tillbaka så hade kön växt. Vi åkte det mesta men inte den brantaste bergodalbanan. Det fanns en trä bana som både jag och Charlie tvekade om vi skulle åka den men när vi väl var där uppe och hade börjat åka såg vi alla hur brant och hög den var. Ingen var beredd på det men när vi kom ner så var vi beredda på att åka igen men kön var för lång. Vi åkte två vatten attraktioner också och vi åkte dom två ggr var. Till slut så var mina skor så blöta att jag lika gärna skulle ha kunnat gå i vatten med dom och shortsen var inte bättre.

Blöta och glada åkte vi hem till hotellet för att packa ihop vid fem. Super roliga dagar här i New York och har skaffat vänner här som jag kommer att ha kontakt med efter. Kommer att bli lite jobbigt att säga hejdå till Louise med tanke på hur bra vi har kommit överens dom här dagarna. Men det ska bli jätte kul att äntligen få träffa familjen och få börja mitt år på riktigt!
 
 
 
 
 
RSS 2.0